MeeVIS- Introducé-Vergunning

• De MeeVIS-toestemming is een schriftelijke toestemming voor één persoon om één dag gratis mee te mogen vissen met een VISpashouder in een water in de Gezamenlijke Lijst van Nederlandse Viswateren. (oa. Maas)
VISpashouders kunnen dus familie, vrienden of kennissen die geïnteresseerd zijn gratis een dag meenemen om kennis te maken met het vissen. Dit wordt aangeboden door SportVisserij Nederland.
Klik hier voor meer informatie.

Maar let op!
De MeeVIStoestemming geldt NIET voor de Tangkoel.
De Tangkoel is nl. een gesloten viswater onder beheer van HSV Gemeente Venlo en staat NIET in de Gezamelijke Lijst van Nederlandse Viswateren.

HSV Gemeente Venlo heeft, als aanvulling op de hierboven genoemde MeeVIStoestemming, een eigen

Introducé-Vergunning

Hiermee kan een HSV Gemeente Venlo lid, een familielid, vriend of buurman, een dag meenemen naar de Tangkoel om kennis te maken met het vissen.

Voor de Introducé-Vergunning gelden de volgende regels:
  • Actieve leden mogen maximaal 3x per jaar 1 persoon meenemen.
  • Niet-actieve leden en jeugdleden mogen 1x per jaar 1 persoon meenemen.
  • Geldt alleen voor het vissen op de Tangkoel op de dag die op de vergunning vermeld staat.
  • Is persoonsgebonden, zowel voor lid als voor Introducé.
  • De introduce dient zich aan het viswater te kunnen legitimeren met een geldig legitimatiebewijs.
  • De kosten bedragen € 3,-  contant te voldoen bij het afhaaladres.
  • De Introducé mag maximaal met een hengel vissen.
  • Aanvraag moet minimaal 2 dagen voor de vis-datum ingediend worden.
  • De Introducé-Vergunning kan alleen door het HSV Gemeente Venlo lid schriftelijk via onderstaand invulformulier aangevraagd worden op een van de onderstaande adressen.
        -  Arno Rayer, Mulgouwsingel 102 5932 TT Tegelen, telefoon 077-3734984
        -  Hans Sijtsma, Verbroeckhorststraat 5 5922 TJ Blerick, telefoon 077-3871547
        -  Jan Maas, Brookerveld 11 5926 SW Hout-Blerick, telefoon 077-3873141
        -  Wim Lemmen, Hazenkampstraat 18 5921 VC Blerick, telefoon 077-3870706
  • Ophalen Introducé-Vergunning is ALLEEN mogelijk door het HSV GemeenteVenlo Lid.
  • Het lid heeft de verantwoordelijkheid voor zijn introducé en ziet er op toe dat de reglementen van HSV Gemeente Venlo worden nageleefd.
  • Bij het niet naleven van de regels kan het bestuur maatregelen nemen die consequenties kunnen hebben voor het betreffende lid.
  • HSV Gemeente Venlo is niet verantwoordelijk voor eventuele boetes, en/of andere consequenties, bij het niet navolgen van de opgestelde regels.

Nadat uw aanvraag ingediend is zal er zo snel mogelijk contact met u opgenomen worden.

Foutmelding

LET OP, minimaal 2 dagen van te voren aanvragen.

Vul goed de datum in waarop u samen met uw introducé wilt gaan vissen.
Met * gemerkte velden zijn verplicht in te vullen.
Vis datum
Voornaam Lid
Achternaam Lid
Telefoon lid
VisPas nummer
E-mailadres Lid
Vul hieronder de gegevens in van de persoon die u als introducé mee wilt nemen.
Voornaam Introducé
achternaam Introducé
Geboorte datum Introducé
Adres Introducé
Postcode Introducé
Vergunning afhalen bij
Eventuele opmerking
Hierbij verklaar ik accoord te zijn met de regels betreffende Introducee-Vergunning
Als bevestiging van deze aanvraag ontvangt u een emailbericht.