Over ons

HSV Gemeente Venlo is een kleine vereniging met ongeveer 50 actieve leden en 130 niet-actieve leden (vergunninghouders).

Ons viswater "de Tangkoel"  wordt gepacht van het Limburgs Landschap.
Hiermee hebben we dan ook de verantwoordelijkheid voor het beheer en onderhoud van de Tangkoel.

Wij organiseren verschillende actieviteiten gedurende het gehele jaar

Voor de leden zijn dit 10 onderlinge wedstrijden als club-kampioenwedstrijden, waarvan de laatste wedstrijd met als afsluiting een barbeque, de koppelwedstrijd, waaraan ook de partners mogen deelnemen, en de wedstrijd om de "Waegbokaal".

Op onze jaarlijkse feestavond worden de leden met hun partners uitgenodigd voor de prijsuitreiking.
Hierna een gezellige tombola en ter afsluiting een warm buffet.

Als u ons iets wilt vragen, of een opmerking heeft, vul dan het contactformulier in.
Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Wij wensen u veel leesplezier op onze site.