Viskaravaan 25 juli 2022Ben jij gek van sportvissen, niet ouder dan 14 jaar en wil je daar meer over weten?
In samenwerking met HSV gemeente Venlo wordt een supergaaf VIS-event georganiseerd op maandag 25 juli, aan de Tangkoel, t.h.v. Voortweg 42 te Venlo. Deze dag is onderdeel van de ZomerVISkaravaan.

Het JeugdVISevent duurt van 09:30 tot 14:30 uur. De activiteiten zijn niet tijdsgebonden dus je kunt inlopen wanneer je maar wilt, mits je vooraf bent aangemeld. De organisatie zorgt voor hengels, aas en voer en er is gratis drinken beschikbaar. Een lunchpakket moet je wél zelf meenemen.

Over de ZomerVISkaravaan
Door het hele land – dus ook bij jou in de buurt – vinden in de maanden juli, augustus en september meerdere ééndaagse JeugdVISevents plaats. Op ieder event worden diverse activiteiten georganiseerd. Onder andere het maken van een vissentuigje, leren behandelen en juist onthaken van een gevangen vis, leren werpen op targets, zelf een visje vangen en in gevecht gaan met grote vissen op de visdrilsimulator.

Zelf vissen!
Onder begeleiding van VISmeesters en VISjuffen vissen de kinderen ook zélf!
Alle deelnemende kinderen gaan naar huis met een rijk gevulde goodiebag en maken ook kans op een gratis hengel!
Inschrijven vol=vol
Meer informatie over de ZomerVISkaravaan en de locaties van alle JeugdVISevents is te vinden op www.stekkie.nl. Hier kunnen ouders hun kind per locatie digitaal inschrijven voor deelname. De deelname is voor kinderen van 8 t/m 14 jaar en is beperkt tot maximaal 75 kinderen, dus vol=vol!

Voor vragen kun je terecht bij Alisha Hansma (hansma@sportvisserijnederland.nl) of George Hampsink (hampsink@sportvisserijnederland.nl), tel. 030-6058400.
Óf via het mailadres zomerviskaravaan@sportvisserijnederland.nl !

Je kunt je aanmelden op:  https://www.stekkie.nl/Om als vrijwilliger/begeleider deze dag te ondersteunen: KLIK HIER